SMTP hitelesítés bevezetése

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a webes kiszolgáló rendszerünkön (hosting.datacast.hu) 2015. március 25-től csak SMTP hitelesítéssel lehetséges majd e-mailt kiküldeni.

A korábbiakban minden webtárhelyhez állítottunk ki SMTP hitelesítő információkat. (felhasználónév/jelszó párost) Amennyiben Ön nem rendelkezik a tárhelyéhez szükséges hitelesítő adatokkal, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Tájékoztatjuk, hogy alapértelmezés szerint egy SMTP fiókkal 24 óránként 1000 darab email küldhető ki. A kvóta beállítására az esetleges spam tevékenység megfékezése miatt van szükség. Amennyiben Ön számára a napi kvóta nem megfelelő (hírlevélküldés, stb.) keresse ügyfélszolgálatunkat egyedi levelezőkonstrukciójának kidolgozása érdekében.

Közreműködését előre is köszönjük!


További közlemények ►

2019.12.15. — Az elavult TLS titkosító protokollok kivezetése

Az információ-technológiai iparág elvárásainak megfelelően, folytatjuk az elavult, nem biztonságos TLS 1.0 és TLS 1.1 titkosító protokollok kivezetését.

Tovább ►


2019.06.15. — Költözik az adatközpont!

A Hauszmann Alajos utcai adatközpont - tulajdonosi döntés alapján - 2019. november 30-án bezár. Az ott elhelyezett szervereket és egyéb infrastruktúrális eszközöket másik adatközpontba költöztetjük.

Tovább ►


2019.04.08. — PHP 7.1 támogatás vége

A PHP 7.1 futtató környezet termék- és biztonsági támogatása 2020. szeptember 30-án megszűnik.

Tovább ►


További közlemények ►